Jedno z najväčších svetových online trhovísk, čínske  Temu, oznámilo že vstupuje do pracovnej skupiny Anti-Phishing Working Group (APWG), čo je globálna koalícia zameraná na boj proti krádežiam identity a online podvodom. K jej členom patria napríklad aj  Microsoft a Meta, PayPal, Symantec, McAfee, ale aj mnophé vládne agentúry, ktoré jej prostredníctvom koordinujú boj proti počítačovej kriminalite, vrátane phishingu. Len pre zaujímavosť – v roku 2023 zdokumentovala skupina APWG globálne takmer päť miliónov phishingových útokov.

Čínske online trhovisko prináša do APWG svoje skúsenosti so zabezpečením údajov o zákazníkoch a analýzy zmarených pokusov o odcudzenie identity. Zároveň získava prístup k množstvu vedomostí vrátane prehľadov o najnovších trendoch v oblasti globálnych online hrozieb, podrobností o phishingovách URL adresách a e-mailoch a tiež informácií o škodlivých IP adresách a doménach. Tým chce zvýšiť svoju schopnosť efektívne chrániť zákazníkov a poskytnúť im bezpečné nákupné prostredie. „Bezpečný zážitok z nakupovania je pre našich zákazníkov mimoriadne dôležitý, predovšetkým keď expandujeme na ďalšie trhy po celom svete,“ vyjadril sa hovorca spoločnosti Temu. „ Pripojenie sa k APWG zdôrazňuje naše odhodlanie chrániť našich používateľov pred podvodmi a držať krok s najnovšími celosvetovými osvedčenými postupmi v oblasti prevencie počítačovej kriminality.“

Vo februári 2024 získala spoločnosť Temu certifikáciu Mobile Application Security Assessment (MASA) od poprednej svetovej nezávislej testovacej organizácie DEKRA. Ešte v novembri 20023 sa platforma spojila s firmou HackerOne so sídlom v San Franciscu zameranou na kybernetickú bezpečnosť s cieľom spustiť program odmeňovania za identifikovanie chýb, ktorý povzbudzuje etických hackerov, aby našli a nahlásili slabé miesta v oblasti zabezpečenia. Okrem toho posilnila spoločnosť Temu bezpečnosť prihlásenia pre používateľov implementáciou viacfaktorového overovania.